TANQ+ wassen

Snel en gemakkelijk uw auto wassen zonder krassen

Is uw auto toe aan een schoonmaakbeurt? Maak dan gebruik van de faciliteiten van een van onze TANQ+ wassen locaties. Gemakkelijk, voordelig en milieuvriendelijk. Bij veel van onze vestigingen kunt u terecht voor een snelle of een uitgebreide behandeling voor uw auto. U bent welkom tijdens de openingstijden van de shop tot een half uur voor diens sluiting.

Op veel van onze locaties bieden wij u de gelegenheid om uw auto te wassen. De locaties die beschikken over een wasstraat, vindt u op de landkaart en bij onze TANQ+ stationzoeker.

Veilig voor de lak

TANQ+ wassen werkt met de nieuwste apparatuur. Zoals bijvoorbeeld de wasmachines van Washtec. Deze wasmachines beschikken over borstels die extra zacht zijn. Zo blijft de kwaliteit van de lak van uw auto gegarandeerd. Om een beeld te krijgen van bovengenoemde wasmachines, kunt u bijgaande film bekijken.

 

Wilt u liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook, in aparte wasboxen die tevens de beschikking hebben over goede stofzuigers.

TANQ+ wassen zorgt voor een verantwoorde opvang van het water en werkt met duurzame reinigingsmiddelen en -technieken.

Op onze onbemande TANQ+ locaties Argos Rotterdam Airport, Argos Den Bosch en Argos Monster Rijnweg kunt u zelf uw auto wassen. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een storing, dan proberen wij u natuurlijk zo snel mogelijk te helpen. U kunt dan bellen naar onderstaande storingsnummers:

  • TANQ+ Argos Rotterdam Airport
    • 085-0716008
  • TANQ+ Argos Den Bosch
    • 085-0716006
  • TANQ+ Argos Monster Rijnweg
    • 085-0716007