TANQ+ werk

Wij zijn regelmatig op zoek naar vriendelijke en hardwerkende medewerkers

Ben jij op zoek naar werk en houd jij ervan om met mensen te werken en een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team en ben jij flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Via het contactformulier op deze site kun je ons een open sollicitatie sturen. Houd ook onze Facebookpagina en Instagram in de gaten, hierop plaatsen wij regelmatig vacatures.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Rozenburg

Voor onze TANQ+ locatie Argos aan Tienmorgenseweg 2 te Rozenburg zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar voor doordeweeks en in het weekend. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke baan, flexibel inzetbaar voor in het weekend en tijdens vakanties? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar rozenburg@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. C. Boertje-Wageveld.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Ermelo en Zeewolde

Voor onze TANQ+ locaties Brand Oil Ermelo aan Harderwijkerweg 156 te Ermelo en Argos Zeewolde aan Schepenveld 49A te Zeewolde zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar kirsten@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. K. de Jong.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Zutphen

Voor onze TANQ+ locatie Brand Oil aan Oostzeestraat 1a te Zutphen zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar oostzee@tanqplus.nl, t.a.v. Remco van der Heijden.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Rhoon

Voor onze TANQ+ locatie Avia aan Koperhoek 2 te Rhoon zijn wij op zoek  naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar rhoon@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. A. Reich-Hilt.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Benthuizen

Voor onze TANQ+ locatie Argos aan Bentwoudlaan 1 te Benthuizen zijn wij op zoek  naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar sophia@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. S. van Tongeren.