TANQ+ werk

Wij zijn regelmatig op zoek naar vriendelijke en hardwerkende medewerkers

Ben jij op zoek naar werk en houd jij ervan om met mensen te werken en een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team en ben jij flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Via het contactformulier op deze site kun je ons een open sollicitatie sturen. Houd ook onze Facebookpagina en Instagram in de gaten, hierop plaatsen wij regelmatig vacatures.

23-06-2020 Vacature verkoopmedewerker, locatie Zutphen

Voor onze TANQ+ locaties Brand Oil Oostzee aan de Oostzeestraat 1a, Brand Oil Emmerik aan de Emmeikseweg 250 en Amigo Den Elter aan de Den Elterweg 106 in Zutphen zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V). Ben jij 18 jaar of ouder? Houd jij ervan om een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je flexibel inzetbaar voor bovengenoemde locaties, doordeweeks en het weekend? Dan zoeken wij jou!
Stuur je CV naar oostzee@tanqplus.nl, t.a.v. de heer R. van der Heijden.

23-06-2020 Vacature verkoopmedewerker, locatie Zwaag

Voor onze TANQ+ locatie Argos aan de Oostgouw 1 te Zwaag, zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V). Ben jij 18 jaar of ouder? Houd jij ervan om een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je flexibel inzetbaar voor doordeweeks en het weekend? Dan zoeken wij jou!
Stuur je CV naar zwaag@tanqplus.nl, t.a.v. de heer D. Alves De Pina.

04-06-2020 Vacature verkoopmedewerker, locatie Lochem

Voor onze TANQ+ locatie Peut aan de Tramstraat 40 te Lochem, zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker (M/V). Ben jij 18 jaar of ouder? Houd jij ervan om een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij jou!
Stuur je CV naar lochem@tanqplus.nl, t.a.v. mevrouw S. Djawie.

20-04-2020 Vacature verkoopmedewerker voor de nachtdienst, locatie Rotterdam

Momenteel zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker nachtdienst voor onze locatie TANQ+ Argos in Rotterdam. Omdat je ‘s nachts moet werken ontvang je een nachttoeslag. Ben jij 18 jaar of ouder? En vind jij het geen probleem om ‘s nachts te werken? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar rotterdam@tanqplus.nl, t.a.v. de heer B. Speksnijder.