TANQ+ werk

Wij zijn regelmatig op zoek naar vriendelijke en hardwerkende medewerkers

Ben jij op zoek naar werk en houd jij ervan om met mensen te werken en een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team en ben jij flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Via het contactformulier op deze site kun je ons een open sollicitatie sturen. Houd ook onze Facebookpagina en Instagram in de gaten, hierop plaatsen wij regelmatig vacatures.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Zeewolde

Voor onze TANQ+ locatie Argos Zeewolde aan Schepenveld 49A te Zeewolde zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar voor minimaal 16 uur in de week. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar kirsten@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. K. de Jong.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Lochem

Voor onze TANQ+ locatie Peut aan de Tramstraat 40 te Lochem zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), bij voorkeur vanaf 21 jaar, voor minimaal 16 uur in de week. Ben je op zoek naar een leuke baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en incidenteel in de weekenden? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar lochem@tanqplus.nl

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Benthuizen

Voor onze TANQ+ locatie Argos aan Bentwoudlaan 1 te Benthuizen zijn wij op zoek  naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar sophia@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. S. van Tongeren.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Rhoon

Voor onze TANQ+ locatie Avia aan Koperhoek 2 te Rhoon zijn wij op zoek  naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar rhoon@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. A. Reich-Hilt.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Rotterdam

Voor onze TANQ+ locatie Argos Rotterdam aan Colosseumweg 470 te Rotterdam zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar voor weekenddiensten en/of nachtdiensten. Werk je graag zelfstandig, sta jij stevig in je schoenen en vind jij het geen probleem om ook ‘s-nachts te werken? (Hiervoor krijg je nachttoeslag) Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar marco@tanqplus.nl, t.a.v. de heer M. Meijer.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Borculo

Voor onze TANQ+ locaties Argos Borculo aan Nettelhorsterweg 11 te Borculo zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar kirsten@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. K. de Jong.