TANQ+ werk

Wij zijn regelmatig op zoek naar vriendelijke en hardwerkende medewerkers

Ben jij op zoek naar werk en houd jij ervan om met mensen te werken en een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team en ben jij flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Via het contactformulier op deze site kun je ons een open sollicitatie sturen. Houd ook onze Facebookpagina en Instagram in de gaten, hierop plaatsen wij regelmatig vacatures.

17-11-2020 Vacature verkoopmedewerker, locatie Etten-Leur

Voor onze TANQ+ locatie Shell aan de Nijverheidsweg 102 te Etten-Leur zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), voor minimaal 4 uur per week. Ben jij 18 jaar of ouder? Houd jij ervan om een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks, in het weekend, tijdens vakanties en met de feestdagen? Dan zoeken wij jou!
Stuur je CV naar marco@tanqplus.nl, t.a.v. de heer M. Meijer.

11-11-2020 Vacature verkoopmedewerker, locatie Borculo

Voor onze TANQ+ locatie Brand Oil aan de Nettelhorsterweg 11 te Borculo zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), voor minimaal 14 uur per week. Ben jij 18 jaar of ouder? Houd jij ervan om een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks, in het weekend, tijdens vakanties en met de feestdagen? Dan zoeken wij jou!
Stuur je CV naar borculo@tanqplus.nl, t.a.v. mevrouw L. Vels.

05-11-2020 Vacature verkoopmedewerker, locatie Zwaag

Voor onze TANQ+ locatie Argos aan de Oostgouw 1 te Zwaag zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), voor minimaal één dienst per week. Ben jij 18 jaar of ouder? Houd jij ervan om een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke bijbaan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou!
Stuur je CV naar danny@tanqplus.nl, t.a.v. de heer D. Alves de Pina.