TANQ+ werk

Wij zijn regelmatig op zoek naar vriendelijke en hardwerkende medewerkers

Ben jij op zoek naar werk en houd jij ervan om met mensen te werken en een praatje te maken? Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team en ben jij flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Via het contactformulier op deze site kun je ons een open sollicitatie sturen. Houd ook onze Facebookpagina en Instagram in de gaten, hierop plaatsen wij regelmatig vacatures.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Rhoon

Voor onze TANQ+ locatie Avia Rhoon aan Koperhoek 2 te Rhoon zijn wij op zoek naar een parttime verkoopmedewerker (M/V), vanaf 18 jaar. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar rhoon@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. A. Reich-Hilt.

TANQ+ Vacature parttime verkoopmedewerker te Rozenburg

Voor onze TANQ+ locatie Argos Rozenburg aan Tienmorgenseweg 2 te Rozenburg zijn wij op zoek naar twee parttime verkoopmedewerkers (M/V), vanaf 18 jaar voor 7 – 14 uur in de week. Werk je graag zelfstandig, maar ook in een team? Ben je op zoek naar een leuke baan, flexibel inzetbaar voor doordeweeks en in het weekend? Dan zoeken wij jou! Mail je CV naar rozenburg@tanqplus.nl, t.a.v. mevr. C. Boertje-Wageveld.